Istoria agendelor

Initial sub denumirea de jurnal comercial, in anul 1812 a aparut prima forma de agenda ce combina practic calendarul cu un jurnal uzual. Totul a pornit la ideea lui John Letts  din cadrul companiei Letts of London. Astazi agenda este una dintre cele mai utilizate obiecte promotionale ce pot fi personalizate prin diverse tehnici precum  imprimare UV,  imprimare serigrafica sau gravura laser.

Orice agenda indiferent de dimensiune, ca este A5, A4, sau o varianta atipica, ea este produsa si gandita specific in functie de scopul sau. Noi va punem la dispozitie un magazin online care comercializeaza agende de lux, agende de piele, agende standard (agende datate zilnic, agende datate saptamanal, agende nedatate) si va oferim posibilitatea de a alege din cea mai mare gama de agende 2021 , fiind disponibile in stoc toate modele din colectiile anului 2021.

Puteti opta pentru agende productie Romania sau productie Italia. Orice model de agende 2021 alegeti diferenta intre produse este asupra calitatii si durabilitatii pe care o doriti, nu doar a bugetului alocat. Agenda este cea mai buna alegere pentru cei care au mai multe deadline-uri sau to-do list-uri zilnice. Agenda 2021 permite o organizare / planificare extrem de buna si eficienta pentru fiecare zi, saptamana, luna sau an!

X