Agende vs Tablete

Daca aveti un program incarcat si sunteti o persoana ocupata cu siguranta agendele sunt accesoriul care nu trebuie sa va lipseasca, iar daca le doriti doar din motive de promovare trebuie sa stiti ca aceste agende promotionale sunt printre cele mai alese produse cu caracteristici ce le definesc integral: eleganta, calitate si lux pentru orice buget.

Functia utila, de baza a unei agende este de a oferi un loc pentru a va nota si a va mentine organizat intregul program, precum si pentru a capta ideile care va rasar in minte pe tot parcursul unei zile, a unei saptamani, a unei luni, a unui an!


Datorita unei agende personalizate nevoilor dumneavoastra puteti retine o idee de afaceri, nota o introspectie sau un gand personal sau orice alta notita despre orice aveti in plan.
Agendele personalizate 2021 sunt bune pentru organizarea evenimentelor/intalnirilor, notarea diverselor numere de telefon ale partenerilor de afaceri si ale clientilor. Sunt utile pentru a face calcule, pentru a va urmari veniturile si desigur si profturile.

Fata de o tableta care este totusi utila in trimiterea de exemplu a unui email urgent,  pixul si stiloul nu au tasta de stergere a informatiilor scrise, nu se poate sterge absolut nimic decat rectificand cu pasta corectoare sau se poate distruge prin ardere de exemplu. Utilizand tableta sansele de a fi distras sunt mai mari, prezenta diverselor aplicatii si notificari avand impact negativ asupra concentrarii si auto-controlui in momentul utilizarii ei.

Orice tip de agenda: agenda de piele, agenda lux, agenda datata zilnic, agenda datata saptamanal, agenda nedatata, agenda imprimata- in simplitatea ei ajuta enorm cand scriem orice idee am avea, oferind  in acelasi timp un spatiul mental mare sa o dezvoltam si o putere de concentrare mai eficienta.

X